Quesadillat paputäytteellä
Quesadillojen täytettä voi varioida loputtomiin. Kokeile mehevää ja ruokaisaa paputäytettä.
Raaka-aineet
-
1 prk (170g)(kidney)papuja
-
Sydänmerkki-tuote1avokado
-
Sydänmerkki-tuote100 gmaissia (pakaste)
-
Sydänmerkki-tuote100 gpurjoa
-
Sydänmerkki-tuote1valkosipuli
-
Sydänmerkki-tuote½chili
-
Sydänmerkki-tuote1 rklsitruunamehua
-
½ tljeeraa
-
Sydänmerkki-tuote½ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
8täysjyvätortillaa
-
Sydänmerkki-tuote2 dljuustoraastetta
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Muhenna valutetut pavut, avokado ja sulaneet maissit haarukalla. Hienonna sipulit ja chili. Sekoita ainekset ja mausta sitruunamehulla, jeeralla ja pippurilla.
2. Jaa täyte tortillalettujen toiselle puolelle ja ripottele päälle juustoraastetta. Käännä toinen puoli täytteen päälle niin, että tortillasta tulee puolikuun muotoinen.
3. Paista molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto sulaa ja pinta saa rapean ja kauniin ruskean pinnan. Jaa tortilla 3 suupalaksi pitsaleikkurilla.
Vinkki
Quesadillat ovat oivallisia ruokahävikin tuhoajia: käytät niihin ylimääräiset tortillaletut ja täytteeksi juustonkannikat, kinkkusiivut ja muut tähteet
Pääruoat
Pihvit ja pyörykät
Välipalat ja jälkiruoat
Täytetyt leivät
Kasviproteiini
Viljatuotteet
Lasten suosikit
Helpot ohjeet
Alle tunnin sapuskat
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
64 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
30 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
5 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.8 g
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
64 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
30 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
5 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.8 g