Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Pannukakku

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Helppo ja herkullinen pannukakku on jälkiruokien klassikko. Sekoita raaka-aineet yhteen, laita uuniin ja voilà, pian makoisa pannari on valmis!



Raaka-aineet

5 dl
rasvaton maito
2
munaa
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 dl
kauraleseitä
2 rkl
sokeria
1 tl
leivinjauhetta
¼ tl
suolaa
2 rkl
pullomargariinia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi ja anna turvota ainakin 10 minuuttia.
2. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kun taikina on turvonnut, kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista pannukakkua 20-30 minuuttia.

Vinkki

  • Lämpimän mausteista makua pannukakkuun saat lisäämällä taikinaan ½ tl kanelia ja ½ tl kardemummaa.
  • Itsetehty hillo kruunaa pannarin. Kokeile vaikka raikasta karviaishilloa tai pirteää puolukka-omenahilloketta.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
165 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki/Elina Himanen
Sydänmerkki/Elina Himanen
Sydänmerkki/Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
165 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g