Pähkinäinen salaatti
Tämä salaatti sopii juhlapöytäänkin. Paprika ja rypäleet tuovat väriä ja makua ja pähkinöillä saat lisättyä mukavasti rapeaa suutuntumaa salaattiin.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote2 ruukkuasalaattia
-
Sydänmerkki-tuote100 gsaksanpähkinöitä
-
Sydänmerkki-tuote1punainen paprika
-
Sydänmerkki-tuote1kurkku
-
Sydänmerkki-tuote150 gviinirypäleitä
-
Sydänmerkki-tuote15 lehteätuoretta basilikaa
- Tarjoiluun
-
Sydänmerkki-tuote4 rkl(maustettua)öljyä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Huuhtele ja valuta salaatit. Paahda pähkinät kuivalla pannulla, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
2. Revi salaatit tarjoiluastialle. Pilko paprika ja kurkku kuutioiksi tai suikaleiksi. Halkaise viinirypäleet.
3. Ripottele paprika- ja kurkkupalat sekä viinirypäleet salaatin päälle. Koristele saksapähkinöillä ja basilikalla. Lorauta päälle öljyä.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Teema
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g