Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

2 ruukkua
salaattia
100 g
saksanpähkinöitä
1
punainen paprika
1
kurkku
150 g
viinirypäleitä
15 lehteä
tuoretta basilikaa
Tarjoiluun
4 rkl
(maustettua) öljyä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
V Vegaaninen
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
V Vegaaninen
Helppo

Pähkinäinen salaatti

Paprika ja rypäleet tuovat väriä ja makua, ja pähkinöiden rapeus kruunaa kokonaisuuden.

Paprika ja rypäleet tuovat väriä ja makua, ja pähkinöiden rapeus kruunaa kokonaisuuden.

Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
2 ruukkua
salaattia
100 g
saksanpähkinöitä
1
punainen paprika
1
kurkku
150 g
viinirypäleitä
15 lehteä
tuoretta basilikaa
Tarjoiluun
4 rkl
(maustettua) öljyä

Valmistusohje

1.
Huuhtele ja valuta salaatit. Paahda pähkinät kuivalla pannulla, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
2.
Revi salaatit tarjoiluastialle. Pilko paprika ja kurkku kuutioiksi tai suikaleiksi. Halkaise viinirypäleet.
3.
Ripottele paprika- ja kurkkupalat sekä viinirypäleet salaatin päälle. Koristele saksapähkinöillä ja basilikalla. Lorauta päälle öljyä.

Vinkki

  • Tämä salaatti sopii erinomaisesti myös juhlapöytään tai viikonloppubrunssin tarjoiluihin.
  • Tutustu muihin salaattiresepteihin täältä.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g