Kuva: Satokausikalenteri

Ainekset

8 (650 g)
puna- ja raitajuurta
½ dl
öljyä
2 rkl
hunajaa
4
rosmariinin oksaa
1 dl
saksanpähkinöitä
½ tl
suolaa
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
185 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
12 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Paahdetut juurekset

Raitajuuren valko-punainen raidoitus tuo raikkautta paahdettujen juuresten joukkoon. Hunajan makeus, rosmariinin aromikkuus sekä pähkinöiden rapeus viimeistelevät paahdetut juurekset ihanaksi aterian lisäkkeeksi.

Raitajuuren valko-punainen raidoitus tuo raikkautta paahdettujen juuresten joukkoon. Hunajan makeus, rosmariinin aromikkuus sekä pähkinöiden rapeus viimeistelevät paahdetut juurekset ihanaksi aterian lisäkkeeksi.

Kuva: Satokausikalenteri

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
8 (650 g)
puna- ja raitajuurta
½ dl
öljyä
2 rkl
hunajaa
4
rosmariinin oksaa
1 dl
saksanpähkinöitä
½ tl
suolaa
¼ tl
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1.
Kuori juurekset ja lohko ne noin peukalon kokoisiksi paloiksi.
2.
Levitä juureslohkot uunivuokaan ja sekoita mukaan öljy, hunaja ja rosmariinin oksat. Lisää sekaan ripaus suolaa ja mustapippuria.
3.
Paahda juureksia 175 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Lisää sekaan saksanpähkinät ja paista vielä noin 15 minuuttia.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
185 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
12 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.6 g

Yhteistyössä