Paahdettu paprika
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.2 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote3paprikaa
-
Sydänmerkki-tuote½ dlöljyä
-
1 maustemittasuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Huuhtele ja halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista niistä kannat ja siemenet.
2. Laita paprikat uunipellille kuoripuoli ylöspäin. Kuumenna uunissa 200 asteessa grillivastuksella 20–30 minuuttia, kunnes paprikoiden pinta mustuu ja kuori kupruilee.
3. Kuori hiiltynyt pinta pois ja pilko kasvikset sopiviksi paloiksi. Kaada pinnalle öljyä ja mausta.
Vinkki
Maustemitta on mittasarjan pienin mitta, vetoisuudeltaan noin ⅕ teelusikallista.