Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen

Ainekset

3
paprikaa
½ dl
öljyä
1 maustemitta
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Paahdettu paprika

Paahda paprikaa tapaspöytään tai salaatin sattumiksi.

Paahda paprikaa tapaspöytään tai salaatin sattumiksi.

Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
3
paprikaa
½ dl
öljyä
1 maustemitta
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1.
Huuhtele ja halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista niistä kannat ja siemenet.
2.
Laita paprikat uunipellille kuoripuoli ylöspäin. Kuumenna uunissa 200 asteessa grillivastuksella 20–30 minuuttia, kunnes paprikoiden pinta mustuu ja kuori kupruilee.
3.
Kuori hiiltynyt pinta pois ja pilko kasvikset sopiviksi paloiksi. Kaada pinnalle öljyä ja mausta.

Vinkki

Maustemitta on mittasarjan pienin mitta, vetoisuudeltaan noin ⅕ teelusikallista.

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.2 g