Lohi-sinihomejuustokastike
Lohi-sinihomejuustokastike täysjyväpastan tai uusien perunoiden kera - tässä sinulle nopea ja herkullinen ateria, jota kelpaa tarjota vieraillekin
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote300 glohta
-
Sydänmerkki-tuote½sipuli
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä tai pullomargariinia
-
1 ½ dlvettä
-
Sydänmerkki-tuote1 dlkermankaltaista kasvirasvaskeoitetta
-
Sydänmerkki-tuote100 gsinihomejuustonmakuista tuorejuustoa
-
Sydänmerkki-tuote1 rklsitruunan mehua
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlkurkumaa
-
Sydänmerkki-tuote½ dltuoretta tilliä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Suikakoi kala ja hienonna sipuli. Ruskista kalasuikaleet ja sipulisilppu rasvassa.
2. Purista sitruunasta mehu. Lisää loput ainekset ja anna kypsyä pari minuuttia varovasti sekoitellen. Lisää lopuksi tillisilppu.
Vinkki
Jos et löydä kaupasta reseptin tuorejuustoa, voit korvata sen
- 85g palalla sinihomejuustoa. Laita silloin nesteeksi vain vettä (3 dl)
- 1 purkilla (2,5 dl) sinihomejuuston makuista ruokakermaa. Lisää kerman lisäksi nesteeksi 1 dl vettä
Kastike maistuu erinomaiselta täysjyväpastan tai keitettyjen perunoiden kanssa
Pääruoat
Kastikkeet ja padat
Pastat ja risotot
Kala ja äyriäiset
Maitotuotteet
Helpot ohjeet
Puolessa tunnissa pöytään
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g