L
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Lihamureke

L
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Perinteinen lihamureke on arkiruokaa parhaimmillaan. Täytteillä se mukautuu myös juhlaruuaksi.



Raaka-aineet

400 g
jauhelihaa
½ dl
korppujauhoja
1 dl
vettä
1
muna
½ tl
valkopippuria
½ dl
persiljaa
½ tl
suolaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Laita jauheliha, korppujauhot, vesi, kananmuna ja mausteet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna seistä hetken ajan.
2. Muotoile taikinasta mureke leivinpaperille vuoratulle uunipellille. Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Vinkki

Jos taputtelet murekemassan uunipellille ohueksi levyksi, mureke paistuu vielä nopeammin.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
140 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
140 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.7 g