K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Laskiaispullapitko

K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Laskiaisen perinteinen laskiaispulla-herkku tehdään nyt helposti kerralla koko porukalle! Laskiaispitko syntyy valmiista kaupan pullapitkosta, vaniljakastikkeesta ja hillosta.



Raaka-aineet

1
pullapitko (600 g)
Täyte
1 prk
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 dl
vadelmahilloa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Halkaise pitko pituussuunnassa kahtia. Täytä vaahdotetulla vaniljakastikkeella ja vadelmahillolla.

Vinkki

Haetko lisää makuvaihtoehtoja perinteiselle pullalle? Kurkkaa myös laskiaiswrappien tai dipattavien pullatikkujen ohje!

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
290 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Hiilihydraatteja
44 g
josta sokereita
18 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.0 g
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
290 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Hiilihydraatteja
44 g
josta sokereita
18 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.0 g