selected site: professionals
other site url: https://www.sydanmerkki.fi/
Kylmäsavukirjolohi-salaattitacot
G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kylmäsavukirjolohi-salaattitacot

G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Hapokas omena tuo tacoihin kirpsakkuutta ja avokado lisää pehmeyttä - näissä kirjolohitacoissa on koostumus ja maku hauskasti tasapainossa.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
300 g
sydänsalaattia tai rapeita salaatinlehtiä
Sydänmerkki-tuote
200 g
kylmäsavukirjolohta
Sydänmerkki-tuote
1
hapokas omena (esim. Granny smith)
Sydänmerkki-tuote
1
avokado
Sydänmerkki-tuote
2 tl
sitruunamehua
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
1 dl
mätiä
Sydänmerkki-tuote
½ dl
silmusalaattia tai mikrosalaattia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Revi sydänsalaatin lehdet erilleen toisistaan. Asettele lehdet tarjottimelle.
2. Pilko kylmäsavukirjolohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja pilko omena ja avokado. Sekoita kirjolohi, omenakuutiot ja avokadokuutiot keskenään kulhossa. Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla. Lusikoi täytettä salaatinlehdille ja viimeistele nokareella mätiä sekä silmu- tai mikrosalaatilla.

Vinkki

Kokeile halutessasi lisätä annokseen lusikallinen ruokarahkaa tai kermaviiliä.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
90 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g
Kuva: TV5Elixir
Kuva: TV5Elixir
Kuva: TV5Elixir
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
90 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g