G L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kylmäsavukirjolohi-salaattitacot

G L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Hapokas omena tuo tacoihin kirpsakkuutta ja avokado lisää pehmeyttä - näissä kirjolohitacoissa on koostumus ja maku hauskasti tasapainossa.



Raaka-aineet

300 g
sydänsalaattia tai rapeita salaatinlehtiä
200 g
kylmäsavukirjolohta
1
hapokas omena (esim. Granny smith)
1
avokado
2 tl
sitruunamehua
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
1 dl
mätiä
½ dl
silmusalaattia tai mikrosalaattia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Revi sydänsalaatin lehdet erilleen toisistaan. Asettele lehdet tarjottimelle.
2. Pilko kylmäsavukirjolohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja pilko omena ja avokado. Sekoita kirjolohi, omenakuutiot ja avokadokuutiot keskenään kulhossa. Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla. Lusikoi täytettä salaatinlehdille ja viimeistele nokareella mätiä sekä silmu- tai mikrosalaatilla.

Vinkki

Kokeile halutessasi lisätä annokseen lusikallinen ruokarahkaa tai kermaviiliä.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
90 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g
Kuva: TV5Elixir
Kuva: TV5Elixir
Kuva: TV5Elixir
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
90 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g