G
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kesäkurpitsa-fenkolikeitto

G
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Hennon vihreä keitto saa hienon arominsa fenkolista.



Raaka-aineet

600 g
kesäkurpitsaa
1
fenkoli
6 dl
vettä
100 g
purjoa tai kevätsipulia
1
valkosipulin kynsi
1 ½ tl
kuivattua timjamia
½
kasvisliemikuutio
100 g
kevytsulatejuustoa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Paloittele kesäkurpitsat ja fenkoli. Suikaloi purjo ja murskaa valkosipulin kynsi. Keitä kasviksia liemikuutiolla ja timjamilla maustetussa vedessä, kunnes ne ovat kypsiä.
2. Lisää lopuksi sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.

Vinkki

Jos haluat keittoon tulisuutta, lisää hiukan chilijauhetta.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
25 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki / Sydämeni keittiössä, kustannusosakeyhtiö Avain
Sydänmerkki / Sydämeni keittiössä, kustannusosakeyhtiö Avain
Sydänmerkki / Sydämeni keittiössä, kustannusosakeyhtiö Avain
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
25 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.3 g