Kalakeitto
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
85 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.5 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote400 gkirjolohifileetä
-
Sydänmerkki-tuote5perunaa
-
Sydänmerkki-tuote2porkkanaa
-
Sydänmerkki-tuote1sipuli
-
Sydänmerkki-tuote150 gsalaattifenkolia
-
Sydänmerkki-tuote2lehtisellerin vartta
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote200 gvihreitä papuja (pakaste)
-
5 dlvettä
-
1 ½ tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote2laakerinlehteä
-
Sydänmerkki-tuote1 tlyrttisekoitusta
-
½ tlrouhittua valkopippuria
-
Sydänmerkki-tuote2 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max. 15%)
-
Sydänmerkki-tuote3 dlrasvatonta maitoa
-
Sydänmerkki-tuote1 dltuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Kuori ja kuutioi perunat ja porkkanat. Hienonna sipuli ja viipaloi fenkoli ja sellerinvarret. Kuullota sipulilohkot öljyssä, lisää vesi, suola, laakerinlehdet ja kasvispalat. Kypsennä kymmenisen minuuttia eli kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
2. Kuutioi kalafilee ja lisää keittoon yrttisekoituksen, pippurin, kerman ja maidon kanssa. Keitä muutama minuutti.
3. Lisää hienonnettu tilli.
Vinkki
- Paahda kalasopan kaveriksi maittavaa ruisleipää.
- Etsi lisää kalakeittoreseptejä täältä.