G L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kala-kasvisvartaat

G L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.



Raaka-aineet

600 g
ahvenfileitä
300 g
kesäkurpitsaa
1
punainen paprika
1
esikeitetty maissintähkä
12
herkkusientä
Marinadi
3 rkl
sitruunan mehua
3 rkl
öljyä
1 tl
hunajaa
1 tl
suolaa
½ tl
pippurisekoitusta
2 rkl
tuoreita yrttejä silputtuna (sitruunamelissa, tilli, lehtipersilja)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Puhdista ja viipaloi kesäkurpitsa, paprika ja maissi. Puolita sienet. Leikkaa kalafileet pitkittäin kahteen osaan ja poista samalla ruodot leveämmästä osasta.
2. Sekoita marinadin ainekset ja voitele kasvikset ja kala. Voit halutessasi antaa kalan marinoitua jääkaapissa vähän aikaa.
3. Pujota kasvis- ja kalapalat vartaisiin ja grillaa viitisen minuuttia molemmin puolin. Ripottele vartaille tuoretta yrttisilppua.

Vinkki

Vartaiden kanssa maistuu salaatti, leipä ja yrteillä maustettu kermaviilikastike.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
100 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
100 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.4 g