G M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Dippivihanneksia paperissa

G M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kokoa hauskoihin tötteröihin uusia tai jo vanhempia vihannestuttavuuksia



Raaka-aineet

Dippikastike
1
sitruuna
1 prk (200g)
kermaviiliä
1 tl
ketsuppia
1 tl
basilikaa tai rakuunaa
½ tl
rouhittua mustapipuria
½ tl
sokeria
¼ tl
suolaa
Kasvistikut
½ (200 g)
kurkku
3 (200 g)
porkkanaa
150 g
kukkakaalia
150 g
paprikaa
150 g
varsiselleriä
100 g
retikkaa
100 g
retiisiä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta siitä kuori ja purista mehu. Sekoita dipin ainekset keskenään ja nosta dippi jääkaappiin hetkeksi maustumaan.
2. Huuhtele ja tarvittaessa kuori vihannekset ja pilko ne noin sentin paksuisiksi, 5-10 cm pitkiksi tikuiksi tai sopiviksi suupaloiksi.
3. Taittele leivinpaperista viisi tötteröä ja asettele vihannekset kauniisti tötteröihin. Voit kattaa pöytään myös tyhjiä tötteröitä, joihin jokainen ruokailija kokoaa vihannestikut makunsa mukaan.

Vinkki

Katso tötterön taitteluohje täältä

Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
38 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.0 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.2 g
SAGA
SAGA
SAGA
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
38 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.0 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.2 g