Broileri-kasvisvuoka
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.4 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote2punasipulia
-
Sydänmerkki-tuote2porkkanaa
-
Sydänmerkki-tuote300 gperunoita
-
Sydänmerkki-tuote250 gfenkolia
-
Sydänmerkki-tuote300 gkesäkurpitsaa
-
Sydänmerkki-tuote2tomaattia
-
2 dlvettä
-
1 tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote½ tlrouhittua mustapippuria
-
Sydänmerkki-tuote400 gmaustamatonta broilerinfilettä
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
- Mausteseos
-
Sydänmerkki-tuote2valkosipulinkynttä
-
Sydänmerkki-tuote2 cm palatuoretta inkivääriä
-
Sydänmerkki-tuote4 rklöljyä
-
2 rklvalkoista balsamicoa
-
1 rklhunajaa
-
2 tlrosmariinia
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlsuolaa
-
½ tlsalviaa
Valmistusohje
1. Kuori ja viipaloi punasipulit, porkkanat ja perunat ohuksi siivuiksi. Viipaloi myös fenkoli, kesäkurpitsa ja tomaatit. Laita kasvikset ja vesi uunivuokaan. Ripottele päälle suola ja mustapippuri ja sekoita kevyesti, jotta mausteet leviävät tasaisesti kasviksiin.
2. Ruskista broilerinfileet pannulla rasvassa.
3. Raasta inkivääri ja pilko valkosipulinkynnet pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki mausteseoksen ainekset.
4. Sivele broilerinfileet mausteseoksella ja kaada loput seoksesta vihannesten päälle. Asettele broilerinfileet kasvisten päälle, peitä vuoka kannella tai foliolla ja paista uunissa 200 asteessa 40 -50 minuuttia.