Yrtti-Pestokalaa
Annoksia
Annoskoko 150g
Saanto
2.8 kg
Valmistuhävikki 5%
Raaka-aineet
-
1.9 kgseiti pyrstöfilettä
-
Sydänmerkki-tuote0.68 kg
-
0.022 kgkylmätärkkelystä
-
0.028 kgmaissitärkkelystä
-
0.002 kgmustapippurirouhetta
-
0.018 kgsuolaa
-
0.04 kgvihreää pestoa
-
Sydänmerkki-tuote0.27 kg
-
0.02 kghienonnettua persiljaa
-
0.02 kghienonnettua ruohosipulia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
Annostele kalafileet GN-vuokaan. Mittaa Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Mittaa tärkkelysten joukkoon kuivamausteet, sekoita. Ripottele kuiva-aineseos hitaasti nesteen joukkoon samalla voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää kastikkeeseen Valio tuorejuusto, persilja, ruohosipuli sekä pesto. Sekoita kastike tasaiseksi. Annostele kastike kalojen päälle ja siirrä kylmäsäilytykseen.
Kypsennä 115 asteessa kuivapaistolla noin 45 minuuttia. Vuokaa kannatta kevyesti heilauttaa paiston jälkeen, tällöin kastike ja kalasta tullut neste sekoittuvat ja saostuvat. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua.
Annosteluohje yhteen 1/1 65mm GN-vuokaat ; 1,9 kg kalaa ja 1,1 kg kastiketta. Ruoan voi valmistaa myös seiti fileestä.
Kypsennä 115 asteessa kuivapaistolla noin 45 minuuttia. Vuokaa kannatta kevyesti heilauttaa paiston jälkeen, tällöin kastike ja kalasta tullut neste sekoittuvat ja saostuvat. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua.
Annosteluohje yhteen 1/1 65mm GN-vuokaat ; 1,9 kg kalaa ja 1,1 kg kastiketta. Ruoan voi valmistaa myös seiti fileestä.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
6.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Suolaa
0.7 g


Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen