Välimeren jauheliha-ohravuoka

Atria Suomi Oy



Raaka-aineet

1 kg
Atria kypsä jauhettu naudanlliha NO, ilman kuitua
0.5 kg
Torino ohrahelmi
0.25 kg
Sipulikuutio, pakaste
0.007 kg
Suola
0.006 kg
Välimeren yrttisekoitus
0.002 kg
Pippuri, valko jauhettu
0.1 kg
Oliivi musta viipaloitu
0.25 kg
Paprikasekoitus, pakaste
1.2 kg
Findus Wok-vihannekset
0.02 kg
Liemijauhe, kasvis, vähäsuolainen
0.02 kg
Liemijauhe, liha, vähäsuolainen
0.25 kg
Tomaattipyree
1.4 kg
Vesi
0.7 kg
Kerma 10 % (VL, Arla)

Valmistusohje

  1. Laita voideltuun GN 1/1 65-mm vuokaan kypsä naudan jauheliha (1 kg), ohrahelmi (0,500 kg), sipulikuutiot (0.250 kg), suola (0,007 kg), Välimeren yrttisekoitus (0,006 kg) ja valkopippuri (0,002 kg). Sekoita.
  2. Lisää vuokaan viipaloidut oliivit (0,1 kg), paprikasekoitus (0,250 kg) ja Findus Wok-vihannekset (1,200 kg).
  3. Sekoita kasvisliemijauhe (0,020 kg), lihaliemijauhe (0,020 kg), tomaattipyre (0,250 kg), vesi (1,400 kg) ja ruokakerma (0,700 kg). Kaada seos vuokaan. Paista 160 asteessa kiertoilmapaistolla noin 35 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta