Uuniperuna yrtti-raejuustotäytteellä

Annos: Perunaa 180 g ja täytettä 100 g.



Raaka-aineet

18 kg
uuniperuna
1.5 kg
tomaattimurska
2 kg
raejuusto, rasvaton, vähälakt., 0,3 % (esim. Valio rasvaton raejuusto)
5 kg
tuorejuusto, kevyt, ruohosipuli, 13 % (esim. Valio Viola kevyt 13 %)
1 kg
kurkkurelish (esim. Felix Abba Kurkkusalaatti)
0.15 kg
persilja, pilkottu, tuore
0.2 kg
ruohosipuli, pilkottu, tuore
0.005 kg
kirveli, kuivattu
0.05 kg
valkosipuli, murska, tuore
0.005 kg
cayennepippuri
0.08 kg
suola
0.15 kg
sitruunapippuri

Valmistusohje

1. Tee perunoiden pintaan ristikkäisviillot. Kypsennä perunoita 200 asteisessa kiertoilmauunissa reilu tunti. Esikypsytetyt perunat tarvitsevat vain lämmityksen. 2. Yrtti-raejuustotäyte: Valuta tomaattimurska ja raejuusto. Sekoita tuorejuusto. Lisää siihen raejuusto, tomaattimurska, kurkkurelish, silputtu persilja ja ruohosipuli. Mausta kirvelillä, valkosipulimurskalla, cayennepippurilla, suolalla ja sitruunan mehulla. Anna maustua kylmiössä ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen