Sitruunainen uunikala

Valio Oy



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
1.35 kg
Sydänmerkki-tuote
1.35 kg
Sydänmerkki-tuote
0.76 kg
0.3 kg
kylmää vettä
0.046 kg
kylmätärkkelystä
0.025 kg
maissitärkkelystä
0.02 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.001 kg
kurkumaa
0.002 kg
kuivattua tilliä
0.06 kg
sitruunamehua
0.2 kg
Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
0.005 kg
hienonnettua ruohosipulia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Punnitse seitikuutiot sekä Valio kirjolohikuutiot 1/1 65mm GN-vuokaan. Annostele Valio Ruoka 15% laktoositon sekä kylmä vesi sekoittavaan pataan tai yleiskoneeseen. Punnitse tärkkelykset sekä kuivamausteet samaan astiaan, sekoita. Ripottele tärkkelys-mausteseos hitaasti nesteiden joukkoon voimakkaasti samalla yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää Valio Koskenlaskija® sulatejuusto , sitruunamehu sekä hienonnettu pakaste ruohosipuli joukkoon. Annostele kastike kalakuutioiden päälle.

Paista kuivapaistolla 120 asteessa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Annostelu ohje yhteen 1/1 65 mm GN vuokaan : 2,7 kg kalaa, 1,4 kg kastiketta.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
8.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta