Pariisinmureke

Sydänmerkki



Raaka-aineet

0.65 kg
Kukkakaalinuppu
0.55 kg
Parsakaalinuppu
0.45 kg
Porkkanalohko
0.55 kg
Sipuli hienonnettu
0.05 kg
Rypsiöljy
3.2 kg
Naudan jauheliha 8-10%
0.7 kg
Ruokakerma 10 % VL
0.32 kg
Gluteeniton korppujauho
0.08 kg
Lehtipersilja
0.06 kg
Mustapippurirouhe
0.46 kg
Merisuola

Valmistusohje

  1. Höyrytä kasviksia noin 14 minuuttia uunissa kunnes ne ovat kypsiä ja jäähdytä.
  2. Paista hienonnettu sipuli rypsiöljyssä ja jäähdytä.
  3. Valmista murekemassa yleiskoneessa. Sekoita jauheliha, korppujauhot, kerma, kasvikset, 3/4 osaa persiljasta ja mausteet tasaiseksi massaksi.
  4. Muotoile massasta tasaisia noin 8 cm leveitä pötköjä reunalliseen paistovuokaan.
  5. Paista uunissa 130 asteessa, kunnes sisälämpötila on 68 astetta. Jäähdytä hetken aikaa.
  6. Leikkaa jäähtyneestä murekemassasta noin 2 cm paksuisia pihvejä. Asettele pihvit takaisin pakkeihin.
  7. Kuumenna murekepalat uunissa 150 asteessa noin 10 minuutin ajan. Tarjoile mielesesi kastikkeen kanssa. Koristele lopulla persiljalla.
   

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.7 g
Kuitua
1.4 g
Suolaa
0.9 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta