Ohrainen juures-kalkkunapata

Ravintoraisio Oy



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
0.8 kg
marinoitu kalkkunan reisisuikale, kypsä (HK Curry-Pippurimarinoitu kalkkunan paistisuikale, sousvide)
1.5 kg
isot juureskuutiot (pakaste, esim. Apetit)
0.2 kg
sipulikuutioita (pakaste)
0.025 kg
rypsiöljyä
0.008 kg
currya (suolaton)
2.2 kg
vettä
0.07 kg
kanaliemijauhetta (vähäsuolainen, 37%)
0.05 kg
siirappia
0.02 kg
persiljaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Mittaa raaka ohrahelmi, kalkkunasuikaleet ja juureskuutiot voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan kerroksittain, ohra pohjalle. Kuullota sipuli padan pohjalla öljyssä. Lisää curry, hauduta. Lisää vesi, kanaliemijauhe ja siirappi. Kaada liemi GN-vuokaan ohran, kalkkunasuikaleiden ja juureskuutioiden päälle. Älä sekoita. Kypsennä höyrykeittäen 100 asteessa n. 30 minuuttia.Jatka yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 10 minuuttia. Sekoita. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua. Lisää hienonnettua persiljaa valmiin ruoan pinnalle. Jos tuote on pitkään lämpösäilytyksessä, nosta veden määrää/vuoka 1-2 dl. Nesteen tarpeeseen vaikuttaa myös uunin höyrynmuodostus.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Suolaa
0.5 g

Muita reseptejä Ravintoraisio Oy:lta