Lihakeitto Express

HKScan Finland Oy



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
1.2 kg
3 kg
vähäsuolaista lihalientä
0.7 kg
keittojuureksia pakaste
0.2 kg
sipulikuutioita pakaste
0.3 kg
purjoviipaleita pakaste
0.7 kg
perunakuutioita
laakerinlehtiä
maustepippureita
persiljaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Kypsennä naudan lihakuutiot. Freesaa sipuli ja purjosipuli kevyesti öljyssä. Kiehauta lihaliemi ja lisää perunat, sipulit, maustepippurit sekä laakerinlehdet. Anna hautua hetki. Lisää joukkoon keittojuurekset ja kypsennä vielä noin 5 minuuttia. Lisää kypsennyksen lopussa kuumat lihakuutiot. Kiehauta ja tarkista maku. Ripottele pinnalle runsaasti persiljasilppua. Tarjoa runsaskuituisen leivän ja yrttilevitteen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
0.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

HKScan Finland Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä HKScan Finland Oy:lta