Broileri kikwok

Atria Suomi Oy



Raaka-aineet

1.7 kg
Atria 3kg kevyesti marinoitu broilerin fileesuikale
0.035 kg
rypsiöljy
0.08 kg
tomaattipyree
0.008 kg
curry
1 kg
vesi
0.08 kg
sokeria
0.05 kg
viinietikkaa, omena
0.005 kg
Sambal oelek, maustekastike
0.005 kg
valkosipulimurska
0.005 kg
lime mehu
0.025 kg
vähäsuolainen kasvisliemijauhe (valmiissa liemessä 0,3%)
0.1 kg
soijakastike
0.005 kg
inkivääri, jauhettu
Suuruste
0.05 kg
maissitärkkelys
0.16 kg
vesi
0.7 kg
vihreä papu, pakaste
0.7 kg
paprikasekoitus, pakaste
0.2 kg
kik-herne, säilyke
0.2 kg
kidneypapu, säilyke

Valmistusohje

  1. Voitele GN 1/1 65-mm vuoka vuokasprayllä. Laita broilersuikaleet (1,7 kg) vuokaan. Paista kiertoilmapaistolla 175 asteessa 15 minuuttia välillä sekoittaen.
  2. Kuumenna öljy (0,035kg) kattilassa. Freesaa tomaattipyree (0,08kg) ja curry (0,008kg). Lisää vesi (1 litra), sokeri (0,08kg), omenaviinietikka (0,05kg), Sambal Oelek (0,005kg), valkosipulimurska (0,005kg), lime-mehu (0,005 kg), kasvisliemijauhe (0,025kg), soijakastike (0,1kg) ja inkiväärijauhe (0,005kg). Keitä seosta 5 minuuttia.
  3. Valmista suuruste vedestä (0,16kg) ja maissitärkkelyksestä (0,05kg). Suurusta liemi.
  4. Voitele GN 1/1 65-mm vuoka vuokasprayllä. Lisää vuokaan sulatetut vihreät pavut (0,7kg) ja paprikasekoitus (0,7kg) sekä säilyke kik-herneet (0,2kg). Lisää kypsennetyt broilerin fileesuikaleet kasvisten joukkoon. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 175 asteessa 8 minuuttia.
  5. Lisää vuokaan säilyke kidneypavut (0,2kg) ja kuuma kastike. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 175 asteessa 5 minuuttia, kunnes ruoan sisälämpötila on 75 astetta.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta